Niveau 1

Seminars

Voor onderzoekers, stafmedewerkers, docenten en masterstudenten

In deze reeksen van vijf seminars worden de verschillende facetten van waarde-creatie vanuit de kennisinstellingen belicht. De seminars zijn afzonderlijk van elkaar te volgen.

Niveau 2

Workshops

Voor ondersteuners, onderzoekers en docenten

Deze workshops nemen je als beleidsmaker of onderzoeker aan de hand langs een aantal voltooide valorisatietrajecten. Deze casussen doorlopen allen de fasen van propositie, validatie en executie.

Niveau 3

Trainingen

Voor onderzoekers, ondersteuners en docenten

Deze reeks trainingen biedt je een gestructureerd traject naar een concreet aanbod voor bedrijfsleven en maatschappij. In drie middagen ga je samen met collega’s en experts uit jouw domein aan de slag met je eigen casus. Tussen de middagen door is er begeleiding om je te helpen de achtereenvolgende stappen te zetten. Deze reeks volg je in zijn geheel.

niveau 4

Thematische workshops

On demand

Hoe schrijf je een valorisatieparagraaf? Hoe belangrijk is zichtbaarheid voor samenwerking en hoe vergroot jij je zichtbaarheid? Hoe vindbaar ben je voor je doelgroep en wie is je doelgroep precies? Voor deze en dit soort onderwerpen hebben we praktische, korte trainingen die we op locatie verzorgen.