ScienceInc Final Presentations

Begin februari 2014 begonnen 6 teams van wetenschappers en startende ondernemers in een nieuw incubatorprogramma: ScienceInc.

De focus in dit programma lag op het ontdekken van de marktpotentie van wetenschappelijke vindingen en het daarbij nemen van de eerste stappen in ondernemen. Nu, 5 maanden later hebben onze deelnemers grote vooruitgangen geboekt die ze aan een klein publiek zullen demonstreren op het event: ScienceInc Final Presentations.

Call to action
De teams die zich hebben gewaagd aan het ondernemerschap hebben diverse mensen nodig om succesvol naar de volgende fase door te groeien. Denk aan investeerders, partners, eerste klanten enz. Ben jij een van deze mensen? Dan zien we jou graag op de ScienceInc Final Presentations. Neem contact op met Tijmen Altena om je aan te melden.

Pitch
De wetenschappers en ondernemers zullen hun vinding en startup pitchen aan een expertpanel bestaande uit Loek Winter (Ondernemer, CEO MC group), Frank Miedema (Bestuur UMC Utrecht) en Marco Waas (Directeur RD & I Akzo Nobel). Zij zullen de deelnemers uitdagen en voorzien van professionele feedback. Vervolgens is er genoeg tijd om te netwerken en in gesprek te gaan met de deelnemers.

Key note: Loek Winter
Een van de bekendste Nederlandse ondernemers in de zorg! Loek gaat zijn toekomstvisie over de zorg demonstreren met daarbij de rol van innovatie en ondernemerschap.

Schermafbeelding 2014-05-21 om 15.37.32.png

Programma:

  • 15:00 welcome and drinks
  • 15:30 pitches and speakers
  • 17:30 drinks & networking