Public Meets Private – ‘The patient perspective’

Ook in 2014 organiseert UMC Utrecht weer het event Public Meets Private. Het thema dit keer is The patient perspective.

In de ochtend staan vier interactieve workshops gepland waarin dieper wordt in gegaan op thema’s en onderwerpen die op dit moment een belangrijke rol spelen in de gezondheidszorg. 

Tijdens de lunch bent u in de gelegenheid om kennis te maken met andere deelnemers en kunt u wellicht al enkele nuttige contacten opdoen. 

In de middag volgt het plenaire gedeelte met ook dit jaar een aantal zeer interessante sprekers waar onder prof. dr. Hans Clevers, hoogleraar Moleculaire Genetica UMC Utrecht en president van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen. Ook Bernard Muller en Robbert Jan Stuit, oprichters van Treeway en project MinE, ondernemers waarbij de dodelijke ziekte ALS is vastgesteld staan dit keer op het podium. De keynote is van Daan Roosegaarde, designer en innovator bekend van onder meer de smart highway. Rens de Jong presenteert het programma weer op zijn eigen energieke en scherpe wijze. 

De hele dag staat in het teken staan van ‘de ontmoeting’. Wij hopen dat u het event verlaat met een handvol visitekaartjes en een hoofd vol nieuwe ideeen!

Link

  • eleonora tandoi

    Is the event held in english?