Meld je startup nu aan voor een kop koffie

“Bij UtrechtInc is onze omzet vertienvoudigd! We hebben in 4 maanden behaald wat we anders in 1 jaar zouden bereiken.” Loet Rammelsberg van startupVicancy.

Je werkt met een team aan een innovatief IT product of dienst en hebt misschien al gebruikers of betalende klanten. Maar je startup mist nog een schaalbaar business model en zoekt een dynamische omgeving en financiering om snel te groeien.

In het acceleratieprogramma van UtrechtInc bereik je met een doelgerichte aanpak, berust op de lean startup, meer met je budget, middelen en tijd. Op het Utrecht Science Park ondersteunen wij wetenschappers, alumni en andere ondernemers met een innovatief business concept (IT).

Deadline inschrijven: 18 augustus!

Ga naar de website, vul het formulier in en kom langs voor een kop koffie. UtrechtInc maakt dan graag kennis en vertelt je meer over het PressureCooker programma. Bij deelname krijgt jouw startup ondersteuning, toegang tot financiering (€18k/€50k/geen aandelen) en kantoorruimte. En brengt UtrechtInc je in contact met partners op het Utrecht Science Park, mentoren, investeerders, klanten, stagiaires, co-founders en andere ondernemers.

De startup incubator heeft al meer dan 100 startups ondersteund. En met succes! Alleen al in mei dit jaar werden 3 oud-UtrechtInc bedrijven voor miljoenen overgenomen en ging een andere graduate naar de beurs. Ben jij de volgende?