Masterclass Ondernemen in zorg en welzijn

Masterclass Ondernemen in zorg en welzijn

In deze masterclass komen de laatste ontwikkelen en trends in zorg en ondernemerschap aan bod en gaan we met name in op de rol van technologie en zelfmanagement. In deze masterclass brengen we vernieuwers, change makers, en belanghebbenden samen om te bouwen aan innovatie in de gezondheidszorg.

Aanmelden.

slider-zorg

Masterclass Ondernemen in zorg en welzijn

Als gevolg van kostenstijgingen en technologische doorbraken is er flink beweging in de gezondheidszorg gekomen. Ondernemerschap brengt momenteel veel betekenisvolle verandering door middel van schaalbare, innovatieve technologie. Utrecht heeft een voorsprong als het gaat om innovatie in de zorg door de aanwezigheid van innovatieve ondernemingen, topinstituten en patiëntenorganisaties en neemt hierdoor een leidende positie in Nederland in. Het netwerk in Utrecht bundelt momenteel excellente kennis en helpt bij innovatie, verspreiding en toepassing van nieuwe kennis op dit gebied, nationaal en internationaal. De Masterclass Ondernemerschap in Zorg en Welzijn is voor ondernemers, docenten, partners, experts, studenten en investeerders om deze kansen en mogelijkheden samen te verkennen.

Want nu is de tijd voor meer ondernemerschap omdat het kan (technologie en kansen), omdat men het wil (de burger) en omdat het moet (zorg houdbaar en betaalbaar houden)

Sprekers

Hans Hofstraat Hans Hofstraat Vice President Philips Research
Jan Vos van Marken Jan Vos van Marken Directeur at UNOVATE (UMC Utrecht Exploitatie B.V.)
Dick Sietses Dick Sietses Partner at Health Innovations en Managing Partner at Health Innovation Fund
 Helianthe Kort Helianthe Kort Lector Vraaggestuurde Zorg aan de Hogeschool Utrecht en deeltijdhoogleraar aan de Technische Universiteit Eindhoven
 r lakmaker Roel Lakmaker Serial entrepreneur, o.a. oprichter van ProMedas

 Aanmelden

Je kunt je online aanmelden voor deze masterclass.