Masterclass Duurzaam Ondernemen: naar een duurzame stad

Onze samenleving bevindt zich op een kantelpunt en ondernemers hebben de sleutel in handen. Duurzaam ondernemen is een krachtig instrument voor ondernemers en er zijn kansen te over. In deze Masterclass Ondernemerschap gaan we in op de grote veranderingen die nodig zijn en de kansen voor ondernemers die meer willen dan alleen kosten besparen. – See more at: http://www.utrechtce.nl/home/events/masterclass-duurzaam-ondernemen-naar-een-duurzame-stad/82/details.html#sthash.YScme2br.dpuf

Aanmelden.

Masterclass Duurzaam Ondernemerschap:naar een duurzame stad

Nederland is flink in beweging. Van de zorg tot de bouw en van energie tot voed­sel, van Utrecht tot Limburg, overal zien we dat alles sterk in verandering is naar een duurzame samenleving. Maar hoe zou een duurzame samenleving er over pakweg 15 jaar uitzien en wat zou je nu moeten doen? Onze samenleving bevindt zich op een kantelpunt en ondernemers hebben de sleutel in handen. Duurzaam ondernemen is een krachtig instrument voor ondernemers en er zijn kansen te over.

In deze Masterclass Ondernemerschap gaan we in op waar de grote veranderingen nodig zijn en al flink in beweging zijn en waar de kansen liggen voor ondernemers voorbij enkel alleen kosten besparen. We zoomen in op de kansen en uitdagingen in grote steden, zoals Utrecht. En kijken met een brede blik om van duurzame innovaties te leren die elders in de wereld een grote impact maken en waar ondernemers hier van kunnen profiteren. Ook komen zaken aan de orde als imago, strategie, marketing en uw relatie met uw stakeholders.

Sprekers

Ivo Opstelten Ivo Opstelten Lector Nieuwe energie in de stad, Hogeschool Utrecht
TBA
TBA

 Aanmelden. Je kunt je online aanmelden voor deze masterclass.