Masterclass: Cultureel Ondernemerschap

De Masterclass Cultureel Ondernemerschap biedt iedereen die werkzaam is in de culturele sector bouwstenen en nieuwe inzichten voor de hedendaagse uitdagingen. Denk aan nieuwe strategieën voor cultureel ondernemerschap, waarin een verbreding van de financiële basis, gecombineerd met zowel artistieke kwaliteit als belangstelling van het publiek centraal staan.

Aanmelden.

Bijlage: download

 

Masterclass Cultureel Ondernemerschap

De culturele sector ziet zich gesteld voor een nieuwe uitdaging. De afgelopen jaren is er veel bezuinigd op cultuur en ook sponsorinkomsten lopen terug. De toegangsprijzen staan onder druk staan l er is toenemende concurrentie is op de markt van vrijetijdsbesteding. Alle reden om eens stevig cultureel te gaan ondernemen! Maar … is het wel zo makkelijk om te ondernemen in de cultuur?  De Masterclass Cultureel Ondernemerschap biedt iedereen die werkzaam is in de culturele sector bouwstenen en nieuwe inzichten voor eerder genoemde uitdagingen. Denk aan nieuwe strategieën voor cultureel ondernemerschap, waarin een verbreding van de financiële basis, gecombineerd met zowel artistieke kwaliteit als belangstelling van het publiek centraal staan. Kortom, veel verfrissende beschouwingen, tips & tricks – en zicht op nieuw elan in de stad.

Sprekers

Desiree Majoor Desiree Majoor Vice-voorzitter College van Bestuur, HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht)
Jos Stelling Jos Stelling Nederlands filmregisseur, scenarist en producer
Marieke van Schijndel Alex Keizer Director Corporate Sales & Partnerships at Stage Entertainment
Marieke van Schijndel Marieke van Schijndel Algemeen directeur Museum Catharijneconvent

 

Aanmelden
Je kunt je online aanmelden voor deze masterclass.

Organisatie
Deze masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met de HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) en het Netwerk Ondernemen in Cultuur.