Lunchseminar: waardering voor valorisatie

Wetenschappers worden vooral beoordeeld op en ondersteund in het aantal en de kwaliteit van hun wetenschappelijke publicaties. De toepasbaarheid van resultaten is echter minstens zo belangrijk, vinden velen van hen. Binnen het UMC Utrecht is daarom de zogenaamde ‘valorisatietrack’ opgezet. Een programma in ontwikkeling dat in 2012 is gestart. Hierin worden wetenschappers ook beoordeeld en gewaardeerd op hoe zij hun onderzoek toepasbaar hebben gemaakt en daarmee waarde gecreëerd.

Op donderdag 27 maart vertelt Lucas Beekman van het UMC Utrecht tijdens het lunchseminar welke stappen inmiddels zijn gezet in de valorisatietrack en waar dat tot nu toe in heeft geresulteerd. Wat vraagt het van de organisatie (management, support en HRM) en hoe bruikbaar is dit model buiten de medische wereld? 

De bijeenkomst wordt geleid door Hein Roelfsema, MT-lid van UtrechtVC en directeur van het Utrecht Centre of Entrepeneurship. 

Kom op donderdag 27 maart van 12.00 tot 13.30 uur naar het lunchseminar en discussieer mee. Het seminar vindt plaats in het kantoor van Utrecht Science Park (Heidelberglaan 11, Utrecht). Deelname is gratis, aanmelden (tot uiterlijk vrijdag 21 maart) verplicht.