Accelerating Innovations and new business ventures

 

Aanmelden — Open aanmelding: Nee

Accelerating innovations and new business ventures

“Continuous disruption will be the norm for corporations in the 21st century”

Steve Blank

Het tempo van technologische en maatschappelijke ontwikkelingen gaat steeds meer omhoog.  Het succesvol vormgeven en introduceren van innovaties is dan ook geen sinecure. In dat kader mogen startups zich op groeiende belangstelling van grote organisaties verheugen. Enerzijds als lichtend voorbeeld van snelheid, adaptiviteit en creativiteit en anderzijds als werkvorm om innovaties vorm te geven. Maar hoe werken die startups nu eigenlijk in de praktijk? Welke best practices zijn te gebruiken en welke valkuilen moeten vermeden worden? En hoe richt je dergelijke initiatieven en borg je de aansluiting met de rest van de organisatie?

Op 30 januari organiseren UtrechtInc een rondetafelbijeenkomst ‘Accelerating innovations and new business ventures’. We brengen innovatoren vanuit verschillende type organisaties (startups, incubators, bedrijfsleven en publieke sector) bijeen om met elkaar de discussie aan te gaan en kennis uit te wisselen. Roel Raatgever, Director van UtrechtInc en Martin Koersen, Director Innovations bij Ordina, fungeren tijdens deze middag als onze gastheren en gaan vanuit hun praktijkervaringen de dialoog aan.

Programma

12.00 – Lunch
13.00 – Introductie
14.00 – Corporates en startup venturing in de praktijk
15.00 – Running a Startup
17.00 – Afsluitende borrel met ondernemers UtrechtInc

In onze ervaring leidt bovenstaande opzet tot een levendige dialoog en boeiende nieuwe inzichten. Daarnaast is het een goede gelegenheid om te netwerken en inspiratie op te doen.

Voor deze bijeenkomst zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met  Tijs Markusse via tijs.markusse@utrechtinc.nl.