Rabobank Utrecht en incubator UtrechtInc verlengen samenwerking

Na de succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren, maken Rabobank Utrecht en UtrechtInc zich samen opnieuw drie jaar sterk voor startende ondernemers in Utrecht. Op dinsdag 21 januari werd de overeenkomst ondertekend door Annemarie van den Berg, directievoorzitter van Rabobank Utrecht en Marjan Oudeman, voorzitter van het college van bestuur van de Universiteit Utrecht en voorzitter van de stuurgroep van UtrechtInc.

Samenwerking

“Rabobank Utrecht en UtrechtInc hebben als gemeenschappelijk doel innovatief ondernemerschap in de regio te stimuleren.”, vertelt Annemarie van den Berg. Met het Pressure Cooker programma van UtrechtInc maken ondernemers deel uit van de starterscommunity en doorlopen ze een traject van drie maanden. Daarin werken de startups aan hun product- en marktontwikkeling, verdienmodel, prototype en acquisitie van eerste klanten. “We zijn blij met deze verlenging van onze samenwerking waarmee we starters, waaronder alumni van de Universiteit Utrecht, ondersteunen bij het succesvol opzetten van hun bedrijf.”, aldus Marjan Oudeman.