Startende studentondernemer kan terecht bij StudentsInc

Utrechtse studenten die meer willen met ondernemen kunnen vanaf nu terecht bij StudentsInc. Hier vinden studentondernemers een werkplek en andere studenten die tijdens hun studie een eigen bedrijf starten. Ook krijgen zij via StudentsInc advies van ervaren ondernemers en docenten. StudentsInc is voor en door studenten van Hogeschool UtrechtUniversiteit Utrecht en Universitair Medisch Centrum Utrecht en is op 21 mei 2013 geopend.

StudentsInc: next generation entrepreneurs 
Bij StudentsInc kunnen startende studentondernemers terecht voor ondersteuning. “We gaan deze samenwerking met het Utrecht Center for Entrepeneurship aan om de weg vrij te maken voor studenten die een eigen bedrijf willen starten“, zegt Roel Raatgever van UtrechtInc. “Waarom wachten tot na je studie als je hier al direct met je idee aan de slag kan? Zo kun je bij StudentsInc ondernemen en afstuderen op eigen bedrijf.”

Initiatiefnemer UtrechtInc ondersteunt de groei van innovatieve ICT startups, het Center for Entrepeneurship stimuleert onderwijs gericht op ondernemerschap. “Samen willen we bij StudentsInc de nieuwe generatie ondernemers opleiden, vertelt Hein Roelfsema, directeur van Utrecht Center for Entrepreneurship. “Deze locatie is echt voor die studenten!”